4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

Пазарджишката машиностроителна фирма РАИС откри свое представителство в Хърватия. То се намира в град Крапина - административен център на Краписко-загорска област (Крапинско-загорската жупания). 
РАИС ХЪРВАТИЯВ индустриалния район на Крапина в модерна сграда РАИС оборудва оборудва шоурум на площ от 800 кв.м., където всеки клиент може на място да види как работят последните модели машини на компанията.
На официалното откриване днес присъстваха областният управител Жейко Колар, заместник-областният управител Анджейко Ферек-Ямбрек, кметът на Крапина Зоран Грегурович заедно със заместниците си Бранко Варягич и Драгутин Козина, представители на партньорски фирми на РАИС от Хърватия и Словения- OMCO Croatia, BDF Service, SAK Varjačić, Dundo Promet, DUNI d.o.o., ITAS prvomajska, Siemens d.d., K&S d.o.o., Fanuc Adria, Kuna-Metal и др.
На откриването на представителството на РАИС в Хърватия управителят на компанията инж. Нишан Бъздигян пожела на екипа в Крапина много успехи и да отстояват името и доверието, което компанията е заслужила сред своите партньори.
Обученият екип в Хърватия ще обслужва и клиентите на компанията в Словения и Австрия. Хърватският екип на РАИС е подготвен да оказва  техническа помощ и да извършва сервизна дейност.

РАИС ХЪРВАТИЯ,

РАИС ХЪРВАТИЯ

rais_harv080416c.jpg