4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини


ceh1.jpgПазарджишката фирма РАИС разшири производствената си база с нов цех за монтаж и демонстрация на произвежданите от нея металорежещи машини със системи за цифрово-програмно управление (ЦПУ). Инвестицията е в размер на 1,1 милиона лева и е реализирана изцяло със собствени средства, съобщи управителят на дружеството Нишан Бъздигян.
От началото на годината инвестициите на дружеството надхвърлят 3 милиона лева - оборудвана е съвременна измерителна лаборатория, закупена е специализирана техника - борверг с ЦПУ, и е подновен транспортният парк на фирмата.
Новият цех, който официално бе открит на 14 ноември, е с обща площ 700 кв.м. В него е оборудвана монтажна част, шоурум, зала за обучения и офиси за търговския отдел. Цялата производствената база на предприятието е разгърната върху терен от 7 дка.
В новия цех ще се извършва окончателният монтаж, настройки и изпитания на машините. В шоурума всеки клиент ще може да види на място как работят машините, какви са техните възможности и параметри. Оборудвана е и зала за обучения, където ще се подготвят специалисти за работа със закупените от РАИС машини, а също така залата ще се използва за повишаване на квалификацията на работещите в предприятието.
Лентата на новия цех прерязаха управителят на дружеството Нишан Бъздигян и кметът Тодор Попов. Събитието уважиха също заместник
ceh2.jpgceh3.jpgобластният управител Юмер Хамза, председателят на Общинския съвет Георги Йорданов,  Илия Келешев, председател на Българска браншова камара – общо машиностроене, а също и много местните бизнесмени, партньори и клиенти на фирмата.
За новия цех са разкрити допълнително 16 работни места, с което заетите в предприятието стават 80. След откриването бе направена демонстрация на работа на произвежданите в РАИС металорежещи машини.